Teatre a 1 euro a Madrid contra la pujada del IVA

Com ja vam poder comprovar al llegir la notícia sobre la Casa de la Portera, sembla que a Madrid s’espavilen per no permetre que la cultura acabi per convertir-se en un luxe de les altes èlits. Avui al diari Ara ens parlen de la fórmula ideada pel teatre Prosperidad: espectacles des d’un euro i fins a quinze, segons el que l’espectador vulgui veure i pagar.

Como pudimos comprovar al leer la notícia sobre la Casa de la Portera, parece ser que en Madrid se espabilan para no permitir que la cultura acabe por convertirse en un lujo de las altas élites. Hoy en el diari Ara nos hablan de la fórmula ideada por el teatro Prosperidad: espectáculos des de un euro y hasta quince, según lo que el espectador quiera ver y pagar.

Un teatre de Madrid ofereix espectacles a un euro

“Teatre a un euro a partir de setembre, per l’afany de reinventar-nos i perquè preveiem que la temporada vinent serà complicada” és la fórmula del teatre Prosperidad per fer front a l’augment de l’IVA

EFE Madrid | Actualitzada el 12/08/2012 13:48
El teatre madrileny Prosperidad proposa vendre entrades a un euro, a partir de setembre, per fer front a la crisi i a l’augment de l’IVA. L’espectador és qui decideix quan vol pagar, la franja va d’1 a 15 euros, i s’inspira en la fórmula del microteatre. El teatre ofereix cinc peces curtes, sempre en clau d’humor. Cada peça dura 15 minuts. El preu de la primera peça és d’1 euro, la segona, la tercera i la quarta, costen tres euros cadascuna, i la cinquena, cinc euros.

Els espectadors poden escollir quantes peces volen veure prèviament o una vegada ja ha començat l’espectacle. Les obres quasi sempre seran contemporànies, encara que el teatre no descarta rescatar alguns clàssics com ‘Don Juan Tenorio’. “Són idees perquè la gent no prescindeixi de la cultura. Hem notat un descens de públic i volem incentivar els més joves, perquè també tenim un bar amb preus populars”, ha assegurat la responsable de producció del teatre, Paloma Palacios, que ha reconegut que en aquests moments el que millor funciona a taquilla és el teatre infantil.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s