La Directa i la Plataforma Aturem Eurovegas editen una publicació en defensa del Delta del Llobregat

Vivim uns dies tristos per la democràcia, la societat i el medi ambient. És difícil aixecar l’ànim i conservar l’optimisme i l’esperança, però per sort, alguns no es rendeixen i segueixen lluitant per canviar el curs dels esdeveniments. Avui el setmanari la Directa anuncia el llançament d’una publicació editada conjuntament amb la Plataforma Aturem Eurovegas en defensa del Delta del Llobregat. La podeu trobar en .pdf al final del article.

Vivimos dias tristes para la democracia, la sociedad i el medio ambiente. Es dificil levantar el ánimo y conservar el optimismo y la esperanza, aunque por suerte algunos no se rinden y siguen luchando para canviar el curso de los acontecimientos. Hoy el semanario la Directa anuncia el lanzamiento de una publicación editada conjuntamente con la Plataforma Aturem Eurovegas en defensa del Delta del Llobregat. La podéis encontrar en .pdf al final del artículo.

La Directa i la plataforma Aturem Eurovegas editen 100.000 exemplars d’una publicació en defensa del Delta del Llobregat

REDACCIÓ DIRECTA | 24/07/2012
Portada de 'Salvem el Delta del Llobregat'Aquesta setmana, coincidint amb la sortida al carrer de l’última Directa de la temporada, hem editat conjuntament amb la plataforma Aturem Eurovegas una publicació especial de 24 pàgines en defensa del Delta de Llobregat i per denunciar els plans que s’amaguen darrera el projecte de macrocasino del magnat Sheldon Adelson. Ha estat un extens treball d’investigació, documentació i anàlisi de tots els aspectes relacionats amb el territori del delta i l’irreversible impacte que hi tindria la cimentació de 800 hectàrees per a posar-hi hotels, sales de joc i màquines escurabutxaques. La publicació es divideix en dues (Salvem el Delta del Llobregat i Les cartes marcades de Sheldon Adelson), una primera part on es visibilitza la riquesa mediambiental, laboral, agrícola i lúdica de l’entorn natural de la desembocadura del Llobregat. La segona part ens trasllada fins a l’entorn de Sheldon Adelson i les seves empreses a Nevada i Macau. Hem parlat amb treballadors sense drets laborals a Las Vegas Sands i hem tingut accés als documents que són la base de la investigació del Departament de Justícia dels Estats Units per suborn de funcionaris públics. Les fotografies, il·lustracions i infografies complementen un document on hi han treballat una vintena de persones de forma totalment desinteressada. A partir de dimecres al matí la publicació serà distribuïda a Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, El Prat de Llobregat i Barcelona. També la rebran tots i totes les subscriptores i es podrà adquirir conjuntament amb La Directa a una vuitantena de punts de venda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s